Monday, July 20, 2009

Sildresokker

Når man går i en garnbutikk for å kose med nøstene, er det ikke skjeldent at man kommer ut med noen, selv om man egentlig ikke skulle ha noen! Jeg gikk innom Småvaren på vei hjem fra byen en dag. Der holdt de akkurat på å pakke ut noe (for meg) nytt lestegarn, Sildre fra Gjestal. Gikk selvsagt derfra med tre herlige nøster i en nydelig grønn-blå farge. To par lester ble det. Det største paret er ZigZag Socks av Christine Walter. Et av mine favorittmønstre. Jeg har ikke fulgt mønsteret helt, men brukt mønsterrapporten. Mønsteret finnes i ei bok som heter Vouge knitting the ultimate Sock Book. Ei flott bok! Det andre paret er helt av mitt eget hode. De er i barnestørrelse.

Garnet likte jeg godt og kommer til å bruke det mer. Det finnes i flere fine farger. Drøyt er det, ca 130 meter på 50 gram. Står at man skal bruke pinnenummer 31/2, men jeg valgte å bruke 3. Kanskje jeg strikker litt løst?

1 comment:

  1. Flinke Heidi, du har fått en ny award fra meg;)

    ReplyDelete

Litt om meg

My photo
Strikker masse, hekler litt, ønsker å sy. Kanskje snart? Håper på det. Har 3 jenter, 2 kastrerte kaniner, 2 steriliserte katter. Og en flott mann!