Sunday, March 14, 2010

Endelig har jeg sydd noe!

Tror jeg glemte strikkeposen min hos svigermor, og jeg kan ikke være uten. Måtte derfor sy en ny. Men nå er det veldig lenge siden sist jeg sydde, så jeg var litt usikker på hvordan jeg skulle gå fram. Ville ha den helt enkel, den skal nemlig veie minst mulig. Og trenger egentlig bare å romme garnnøstet. Det skal ligge i posen, som jeg kan henge over håndleddet eller på en stolkant. Posen er smart til å ha nøste liggende i når strikketøyet er med i sekken. Ergerlig når halve nøste sitter fast i f.eks. hårbørsten.

Vel, ettersom det er lenge siden sist jeg sydde, googlet jeg "sy pose" og fant en enkel og grei forklaring på Pickles. Det var akkurat noe så enkelt jeg ville ha. Og størrelsen her er jo enkel å tilpasse. Jeg klippet to stykker på 25X30 cm, og det passet perfekt for meg. Jeg skal garantert sy fler, større og mindre til forskjellige håndarbeidsprosjekt og også til oppbevaring av diverse rot og skrot.

2 comments:

  1. Så flott at du bare går i gang med ting du tror du ikke kan, du er et godt forbilde for både døtre og venninner. ;-)
    God klem.

    ReplyDelete
  2. Her var det mykje nytt sidan sist eg var innom. Flott strikkepose du har sydd, og hua og skuldervarmaren var jo kjempefine! Ynskjer deg ei fin veke :)

    ReplyDelete

Litt om meg

My photo
Strikker masse, hekler litt, ønsker å sy. Kanskje snart? Håper på det. Har 3 jenter, 2 kastrerte kaniner, 2 steriliserte katter. Og en flott mann!