Wednesday, August 17, 2011

Mitt tredje Swallowtail


Dette er det tredje Swallowtail-sjalet jeg strikker. Det er enkelt og kjapt, ihvertfall helt til man kommer til knoppene. I dette garnet, Viking Baby-ull, synes jeg de var litt vriene å strikke. Men det gikk, det og. Tror jeg hadde pinner nr 3,5. Kunne kanskje hatt 4. Sjalet ble veldig lite, helt til jeg la det i vann og strakk det ut. Har ikke mål på det, men det er igrunnen stort nok.

Mønsteret er laget av Evelyn Clark og heter Swallowtail Shawl. Det er gratis.

Kristin spør hvor mye garn som gikk med. Jeg brukte 2 hele nøster, hadde ikke mye igjen å strikke da jeg begynte på det tredje. Så skal du prøve deg på dette; kjøp 3 nøster. Kanskje det blir nok til et par pulsvarmere av resten. Lykke til!

5 comments:

 1. ufattelig vakkert :o
  Tror ikke jeg har hode til å strikke noe så fint. Det ser utrolig vanskelig ut ! Også så fin farge du har valgt. Dette likte jeg :)

  ReplyDelete
 2. Vakkert sjal i ein lekker farge :)

  ReplyDelete
 3. Kjempefint sjal.Hvor mye garn brukte du?

  ReplyDelete
 4. Så flott det ble! Nydelig mønster og farge!

  ReplyDelete
 5. Swallowtail er jo bare nydelig! Har ikke strikket det selv og det er først og fremst de knoppene som holder meg tilbake. Det er en utrolig flott effekt, men strevsomt å lage synes jeg!
  Din variant av sjalet i denne fargen var kjempeflott:-)

  ReplyDelete

Litt om meg

My photo
Strikker masse, hekler litt, ønsker å sy. Kanskje snart? Håper på det. Har 3 jenter, 2 kastrerte kaniner, 2 steriliserte katter. Og en flott mann!