Sunday, March 04, 2012

Kontstrikking

Jeg har lært meg kontstrikking, det er gøy! Det begynte med vottene, så kom pulsvarmerne. Jeg er den lykkelige eier av boka "Kontstrikk", men har ikke brukt den annet enn til inspirasjon. Teknikken er ikke vanskelig, men jeg er veldig glad for at jeg hadde lærer til å vise meg hvordan. Det å se når noen gjør det, eller som er nært for å veilede, er veldig kjekt. Vottene og pulsvarmerne har fått en runde med grønnsåpe på brettet, de er myke og deilige etter en sånn runde. Anbefales!

Det kommer garantert til å bli flere par votter fra min hånd, og jeg har allerede et par pulsvarmere på pinnene. Restegarn fra vottene. Mest for å teste ut mine nye firkantige pinner i 2,5 mm, kjøpt på Bundingen i et svakt øyeblikk (jeg skulle bare se...)  Om de er bra? Tja, tjo... Kanskje litt bedre å holde rundt. Jeg må kjøpe meg et par tykkere for å bedre teste ut. Fortsettelse følger....

Garn: Finull
Mønster: Eget
Pinner: 2,5 mm

1 comment:

Litt om meg

My photo
Strikker masse, hekler litt, ønsker å sy. Kanskje snart? Håper på det. Har 3 jenter, 2 kastrerte kaniner, 2 steriliserte katter. Og en flott mann!