Monday, March 26, 2012

Strikking og hekling, på samme prosjekt.


 Artig å prøve seg uten oppskrift. På denne halsen heklet jeg først rundingene, så strikket jeg selve halsen og heklet på en kant rundt. Kjapt og greit. Jeg tror jeg brukte krok og pinner 5 og garnet er Huopanen fra Novita. Mykt og deilig synes jeg garnet er, men jenta klager på kløing, så kanskje Nepal hadde vært bedre?
 Pulsvarmerene er laget i Nepal fra Drops, myke og deilige! Jeg begynte med å hekle en mansjett med stjernemasker og halvstaver, så plukket jeg opp masker til selve handa. Jeg laget tommelkile, og fikk også lyst å pynte med et hullmønster. Jeg avsluttet med en vrang omgang, før et par rette omganger og et par runder med pjoning. Reine kinderegget! Krok 4,5mm og samme nr på pinnene. Kjapt og enkelt!
Jeg elsker å lage kopptuer, strikker gjerne de runde, og da blir det jo litt restegarn. Her har jeg bare lekt meg med dominostrikking og hekla rundt for å få den større.

2 comments:

  1. Så mange flotte vottar og anna fin strikk. Halsen var jo kjempefin, og pulsvottane og :)
    Koseleg gåve du har fått.

    ReplyDelete
  2. Tre flotte prosjekter på en gang:) Jeg synes halsen ble kjempefin. Artig kombinasjon med strikking og hekling.

    ReplyDelete

Litt om meg

My photo
Strikker masse, hekler litt, ønsker å sy. Kanskje snart? Håper på det. Har 3 jenter, 2 kastrerte kaniner, 2 steriliserte katter. Og en flott mann!