Sunday, August 05, 2012

Hekleblader fra Marks

 Dette heftet fikk jeg i sommer, det er jo en liten skatt! Jeg har flere hefter og har brukt de i mange år, nå var det tid for å ta fram de gamle mine og bla igjennom dem igjen. Har storkosa meg med det.Har funnet mye fint jeg har lyst å hekle både av duker og grytelapper. Nå er det bare å håpe på riktig god tid!

 Og så har det jo vært salg på Drops sitt bomullsgarn og et par tre nøster (og vel så det!) kom min vei. Jeg klarte ikke å vente med å leke meg med de fine fargene og resultatet ser dere her. De øverste fikk bonusjenta mi, ho har fått ny leilighet og trengte litt nytt til kjøkkenet. De på bildet under skal dattera til venninna mi få, hun har også fått ny leilighet. Artig å gi bort nyttige gaver! Og artig å hekle grytlapper, det blir flere for jeg har mer garn!

1 comment:

  1. Fine farger på de klutene! Jeg bestilte meg tre heklebøker på nettet i dag - svenske. Du må komme på besøk å ta en titt snart:)

    ReplyDelete

Litt om meg

My photo
Strikker masse, hekler litt, ønsker å sy. Kanskje snart? Håper på det. Har 3 jenter, 2 kastrerte kaniner, 2 steriliserte katter. Og en flott mann!