Saturday, December 29, 2012

Hva nå?

Nå er det romjulskos og strikking. På pinnene er Marius med rund sal til lillebarnet (Selma til ventstre). Er godt i gang med første arm, det lover godt for å bli ferdig om ikke altfor lenge. Det er masse jeg har lyst å lage, og det er masse påbegynt som bør fullføres. For 2013 har jeg et ønske om å bruke alle de fine strikkebøkene (og heklebøkene) mine, og tanken er å ta for meg ei ny bok hver måned og så bruke ett av mønstrene, enten som inspirasjon eller å følge det helt. Jeg har mer enn 12 fine bøker, så jeg burde kanskje ta for meg 3 bøker hver måned, men jeg skal også lage bunad til Mia (til høyre i bildet) i 2013. Jeg vil ha god tid på meg, hun skal konfirmeres i 2014.

Jeg ønsker alle ei superfin romjul og et fantastisk 2013. Håper på mer tid til blogging til neste år, ihvertfall skal jeg holde dere oppdatert på hvordan det går med mitt nyttårsforsett!

No comments:

Post a Comment

Litt om meg

My photo
Strikker masse, hekler litt, ønsker å sy. Kanskje snart? Håper på det. Har 3 jenter, 2 kastrerte kaniner, 2 steriliserte katter. Og en flott mann!