Monday, May 12, 2014

Tromsbunad til konfirmanten

Det har vært veldig stille her på bloggen denne våren. Jeg har ikke gitt den opp, bare vært veldig opptatt med å lage bunad. Innimellom har det blitt litt strikking også, men altså ikke blogging.

Lørdag 10. mai ble "mettomungen" Mia Margrethe konfirmert i Kulturhuset. Hun har lenge ønsket seg Tromsbunad, og det var gaven fra oss foreldre. Jeg er stolt over å ha fullført verket! Broderi har jeg ikke gjort mye av, og absolutt ikke plattsøm som det er i skjorta. Korssting er det eneste jeg har prøvd meg på tidligere. Jeg har hatt god hjelp, gått på kurs i Tromsø husflidslags regi. Godt å få hjelp og støtte. Også plass til å håndtere stakken, som det er mange meter av. Og i husflidslagets lokaler er der ikke kattehår...

Jeg har ikke vært flink til å ta bilder underveis i prosessen, men hvis det er noen som har lyst til å se de få jeg har tatt, kan finne meg på Instagram under @strikkeheidi. Der ligger noen bilder.

1 comment:

Litt om meg

My photo
Strikker masse, hekler litt, ønsker å sy. Kanskje snart? Håper på det. Har 3 jenter, 2 kastrerte kaniner, 2 steriliserte katter. Og en flott mann!