Sunday, April 15, 2012

Jeg har laget et barn

Ja, kanskje ikke et i kjøtt og blod, men et riktig søtt dukkebarn i god Waldorf-stil! Hun likner på vår gode venn Una, så da må hun få hete det. For mange år siden laget jeg slike nisser, men nå har jeg blitt helt hekta på dukkene. Jeg skal lage et par stykker til før jeg gir meg, og håper på at småpikene mine vil ta fram heklenål og lage klær til dukkene. Una her har allerede fått seg et panneband. Men hun trenger nok en kjole og ei truse??

4 comments:

 1. Det var eit veldig søtt og herleg barn. God og mjuk å leika med. Det blir kjekt å strikka kle til den. ha ei fin veke :)

  ReplyDelete
 2. Skjønne, skjønne Una - klart hun snart må få noe å ha på seg! (Sjøl om hun var nydelig in natura også!)

  ReplyDelete
 3. Anonymous10:41 PM

  Det er ikke mange spesialforretninger innenfor garn i Spania. Tidligere hadde landet en lang tradisjon for dette håndarbeidet. Landet er en stor produsent av alle typer garn, men hele 90 prosent av det blir eksportert til andre land. Spania kan skryte av å ha Merinogarn. Les mer om Garn på Spania24: http://www.spania24.no/satser-friskt-pa-garn-i-albir-i-spania/

  ReplyDelete
 4. Ja, her fikk jeg en nyttig opplysning om garn i Spania! Hva med en liten filial på solkysten?

  ReplyDelete

Litt om meg

My photo
Strikker masse, hekler litt, ønsker å sy. Kanskje snart? Håper på det. Har 3 jenter, 2 kastrerte kaniner, 2 steriliserte katter. Og en flott mann!