Monday, May 21, 2012

Min UFO -uke nr. 1

Jeg har så utrolig masse som nesten er ferdig, men bare nesten. Har valgt meg ut noen av prosjektene som jeg håper å få ferdig denne uka. Her er ett par ferdigstrikkede votter som trådene må festes på. To par votter som bare har én tommel på hvert par igjen. Et sjal i englemasker (kjærlighetsknuter) som jeg begynte på en gang i forhysterisk tid. Et par sokker, her er én sokk helt ferdig. Og ei pute i restegarn.

Jeg tenkte at dette må jeg klare å få ferdig iløpet av ei uke. Greit å ikke ape over for mye heller. Og jeg har vært flink, begge tomlene er strikka og jeg har begynt å feste tråder. Sjalet har jeg lenge lurt på om jeg skulle bruke resten av garnet til å hekle en kant rundt eller ikke. Nå er avgjørelsen tatt, jeg hekler englemasker til det ikke er mer garn igjen på nøstet. Puta og sokkene har jeg ikke gjort noe med i dag, men kanskje imorgen?

Hvis dette går bra, skal jeg ha en UFOuke til!

1 comment:

  1. Her var det mange spennande ufoar. Flott bursdagsgåve du har strikka og. Ha ein fin kveld.

    ReplyDelete

Litt om meg

My photo
Strikker masse, hekler litt, ønsker å sy. Kanskje snart? Håper på det. Har 3 jenter, 2 kastrerte kaniner, 2 steriliserte katter. Og en flott mann!